Życzenia i zażalenia

PYTANIE

PYTANIE

by Deleted user -
Number of replies: 5

Często zaglądam na tą stronk internetową, widzę że jest bardzo dużo ciekawych kursów. Studiuję w krakowie. I mam pytanko  Czy studenci z innych uczelni mogą uzyskać chasło i mieć pełen dostęp do kursów które są tutaj zamiszczone?? Oraz pod jakim adresem e-mailowym należy kierować prośbę o te kody??

Chodzi mi tutaj jak na razie to o: Informatyka bankowa, SQL 2 sem. 2005 sem.let., Algorytmy i struktury danych, Algorytmy w bioinformatyce, Grafy i sieci, C++ Programowanie obiektowe, PERL Języki skryptowe, No i to by było na tyle. Jeżeli może to ktoś z Panów którzy prowadzą te kursy zrobićto bede bardzo wdzięczny. Mój mail to ksdob@Interia.pl 

z góry bardzo dziekuję za pomoc!!

In reply to Deleted user

Odp: PYTANIE

by Deleted user -
Witam (nie jestem administratorem portalu pancake [moodle]) ale mniej wiecej miem jak on dziala ;-)

Jesli przy kursie występuje ikonka guest.gif znaczy, że kurs jest dostepny dla gości i do niego nie potrzebujesz klucza.
[poprostu logujesz się jako gość (jest odpowiedni przycisk do tego)]

Jeśli brak tej ikonki, nikłe szanse na uczestnistwo w kursie. Portal moodle nie tylko udostepnia dane dydaktyczne (materiały wykładowe) ale również udostapnia ocenianie studentow (przeprowadzanie kolokwiów, zaliczeń, rozliczeń prac domowych). Z tego powodu (mozliwych zaliczen na portalu) wykladowcy (przeważnie) nie życza sobie osób które nie uczestnicza (fizycznie) w zajeciach.

Aczkolwiek możesz próbować rozmawiać bezpośrednio (emailowo) z danym prowadzącym i liczyć na jego przychylność.

Pozdrawiam -=Wojciech Bojewski=-
In reply to Deleted user

by Administrator Moodle -
No właśnie, dokładnie tak jest :-)
In reply to Administrator Moodle

PYTANIE

by Deleted user -

A więc z kim ma sie skontaktować, bo na tym forum to cieźko jest znaleźć jakesmaile, a tak poza tym mi wystarczą same materiały z forum, wiecie informacje nic wiecdm mi do szczęścia nie potrzeba a zwłaszcza czyjeś oceny, szauję tutaj wszystkich, bo portal jest super!!

Ale ja potrzebuje tych informacji, jeżeli ktoś może mi je udostępnić to będe bardzo wdzięczny!!

In reply to Deleted user

by Administrator Moodle -
Przecież to proste! Po kliknięciu w znaczek info.gif obok kursu widać prowadzących. A po kliknięciu w prowadzących widać ich maile ;-)
In reply to Administrator Moodle

by Deleted user -

No tak dzięki, ale zauważ że jak kilkasz na nazwiska osóbb  pojawiają się wizytóki prowadzących to jest samo imie i nazwisko, no czasami IQ i nic wiecej, nie ma zadnego maila.... Ale wiesz co jeżeli jest ktoś kto studiuje na tym uniwersycece i może skopiować oraz wysłać mi treść wykładów to bede mu bardzo wdzięczny

pozdrawiam!!