Detaily uživatele
- Země
- Polsko
- Město/obec
- Warszawa
Podrobnosti kurzu
- Profily v kurzu
- Żywienie człowieka (GiH, I stopień, stacjonarne) 2020/2021
- Analiza sensoryczna
- Analiza sensoryczna
- Sensoryczne metody oceny produktów
- Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia
- OCENA ŻYWIENIA-III Rok Dietetyka_&_ŻCziOŻ (niestacjonarne)
- RACJONALIZACJA ŻYWIENIA - IV rok ŻCziOŻ_2020-21 (niestacjonarne)
- RACJONALIZACJA ŻYWIENIA IV rok ŻCziOŻ (Stacjonarne)
- ŻYWIENIE w wieku rozwojowym (Niestacjonarne)
- Żywienie w wieku rozwojowym 2020/21 (stacjonarne)
- Zobrazit více
Přehled přihlášení
- Poslední přístup
- sobota, 25. czerwca 2022, 02.21 (228 dnů 13 hodin)