Detalles de usuario
- País
- Polonia
- Ciudad
- Warszawa
Detalles del curso
- Perfiles de curso
- Żywienie człowieka (GiH, I stopień, stacjonarne) 2020/2021
- Analiza sensoryczna
- Analiza sensoryczna
- Sensoryczne metody oceny produktów
- Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia
- OCENA ŻYWIENIA-III Rok Dietetyka_&_ŻCziOŻ (niestacjonarne)
- RACJONALIZACJA ŻYWIENIA - IV rok ŻCziOŻ_2020-21 (niestacjonarne)
- RACJONALIZACJA ŻYWIENIA IV rok ŻCziOŻ (Stacjonarne)
- ŻYWIENIE w wieku rozwojowym (Niestacjonarne)
- Żywienie w wieku rozwojowym 2020/21 (stacjonarne)
- Ver más
Actividad de accesos
- Último acceso al sitio
- sobota, 25 de czerwca de 2022, 02:21 (228 días 12 horas)