Användardetaljer
- Land
- Polen
- Stad
- Warszawa
Kursdetaljer
- Kursprofiler
- Żywienie człowieka (GiH, I stopień, stacjonarne) 2020/2021
- Analiza sensoryczna
- Analiza sensoryczna
- Sensoryczne metody oceny produktów
- Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia
- OCENA ŻYWIENIA-III Rok Dietetyka_&_ŻCziOŻ (niestacjonarne)
- RACJONALIZACJA ŻYWIENIA - IV rok ŻCziOŻ_2020-21 (niestacjonarne)
- RACJONALIZACJA ŻYWIENIA IV rok ŻCziOŻ (Stacjonarne)
- ŻYWIENIE w wieku rozwojowym (Niestacjonarne)
- Żywienie w wieku rozwojowym 2020/21 (stacjonarne)
- Visa mer
Inloggningar
- Senaste inloggning
- sobota, 25 czerwca 2022, 02:21 (228 dagar 12 timmar)