Kullanıcı ayrıntıları
- Ülke
- Polonya
- Şehir
- Warszawa
Ders ayrıntıları
- Ders profilleri
- Żywienie człowieka (GiH, I stopień, stacjonarne) 2020/2021
- Analiza sensoryczna
- Analiza sensoryczna
- Sensoryczne metody oceny produktów
- Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia
- OCENA ŻYWIENIA-III Rok Dietetyka_&_ŻCziOŻ (niestacjonarne)
- RACJONALIZACJA ŻYWIENIA - IV rok ŻCziOŻ_2020-21 (niestacjonarne)
- RACJONALIZACJA ŻYWIENIA IV rok ŻCziOŻ (Stacjonarne)
- ŻYWIENIE w wieku rozwojowym (Niestacjonarne)
- Żywienie w wieku rozwojowym 2020/21 (stacjonarne)
- Daha fazlasını görüntüle
Giriş etkinliği
- Siteye son erişim
- sobota, 25 czerwca 2022, 2:21 (228 gün 12 saat)